Despre noi

SC NicheScent SRL, CUI RO 38530802, J2/2031/23.11.2017, Arad, strada Tiberiu Brediceanu 7B,  doreste sa aduca pe piata din vestul Romaniei, parfumuri de nisa, indie, serii scurte ,hand-made, artizanale, greu de gasit, parfumuri rare si prea putin cunoscute, deosebite prin aspect si semnatura olfactiva.

Parfumurile gasite la noi sunt in mare parte cu o concentratie foarte mare de ulei esential , ceea ce le clasifica in categoria Extract de Parfum. 

Incercam sa asiguram calitate si unicitate, pe o piata plina de produse contrafacute sau slabe calitativ.

Parfumurile comercializate de noi , nu le veti gasi in magazinele de cosmetice din Mall-uri, nu sunt parfumuri de designer, create de un anumit designer si vandute ca imagine a lui.

Noi comercializam Parfumuri de nisa, iar dupa cum sugereaza si numele, aceste parfumuri sunt cautate de putine persoane, persoane care doresc sa iasa in evidenta nu doar prin aspect ci si prin parfumul purtat.

Parfumurile de nisa sunt create de obicei in cantitati limitate, nu se fac milioane de sticle pe lot, poate cateva mii. La conceperea lor se folosesc ingrediente naturale, ingredinte de calitate, ingredinte rare , de unde si pretul destul de ridicat .

Avand in vedere ca se produc in loturi mici, este posibil sa existe diferente mici de culoare sau miros, de la lot la lot.

Majoritatea parfumurilor de nisa sunt catalogate : ciudate, deosebite, interesante, fabuloase, extravagante.