Coșul meu
Coșul de cumparături e gol.

Niche Scent

                             Creații olfactive inedite

            care-ți vor desăvârși colecția de parfumuri Pasionați de parfumeria de nișă, de creațiile indie și de ingredientele artizanale prețioase, am decis ca în 2017 să le reunim sub un nume, iar astfel a luat naștere brandul NicheScent.

Dedicat iubitorilor de esențe unice și rare, NicheScent s-a transformat dintr-un simplu magazin on-line, în singurul loc din România care astăzi găzduiește colecții de parfumuri aparte care se disting prin compoziție, istorie și amprentă olfactivă.

În 2020 a fost deschis primul magazin fizic în Arad, iar în 2023 un al doilea în București.

Portofoliul de produse cuprinde creații inconfundabile, alese una câte una, greu de găsit chiar și în afara României și aproape imposibil de reprodus.

Pe o piață cu o concurență acerbă și un ritm amețitor de lansări (anual se lansează peste 1200 de parfumuri în lume), am hotărât să comercializăm doar esențele unor case independente, ce încă poartă amprenta creatorilor pasionați de stil și artă olfactivă.

Formulele sunt semnate de nume mari ale industriei cunoscuți pentru contribuția lor inclusiv în domeniul creației ultra-niche.

Pentru că deși azi e aproape uitat, parfumeria de nișă se distinge tocmai prin acest spirit conservator al etichetei și prin conduita ireproșabilă față de etica și principiile creației.

Parfumurile pe care le oferim sunt un „strigăt” al unicității, iar povestea pe care o poartă în fiecare moleculă le face să fie pe placul oamenilor care nu doar că vor să fie diferiți de restul, ci să fie ușor de recunoscut în mulțime.

Tocmai de aceea, aceste esențe nu caută să fie în ton cu moda sau cu cerințele generale ale pieței. Nu le vei găsi în orice magazin de cosmetice și nici nu vor concura vreodată cu loturile mass-market.

Ele există doar în cantități limitate (adeseori cu fiecare sticlă numerotată), sunt compuse din ingrediente naturale atent prelucrate, iar cantitatea ridicată de uleiuri esențiale le încadrează la categoria Extract de parfum. 

Uneori sunt considerate ciudate, atipice, extravagante, iar aici se ascunde tocmai marele secret:

Alegerea unui parfum de nișă nu se face doar după criteriul mirosului, ci și după criteriul timpului petrecut împreună cu el. Ca să îl porți, trebuie să îl cunoști și să îl înțelegi. Atenția la detalii, cunoașterea de sine și aspirațiile persoanale devin chei ale alegerii pe care o faci. Pentru că…

                                                  Relația cu esența pe care o porți este

                                             la fel de importantă ca orice relație din viața ta


De aceea, Nichescent te invită să explorezi, nu doar să miroși un parfum. 


Te invită să îl cunoști, să îți dai timp să te imprietenesti cu el, iar apoi să decizi dacă el îți e cel potrivit. 

O creație de lux compusă impecabil nu are cum să te lase indiferent. Iar odată ce o vei purta, nu te va lăsa nici anonim.

Te așteptăm în magazinele noastre din Arad și București ca să descoperi o nouă abordare a parfumeriei de nișă!

                Flavius Calaj

Founder and Creative Owner NicheScent